SHES SHITET HYRJE 1+1 KATI 2
Benard
Prill 4, 2019 | 42
DETAJET E NJOFTIMIT
GJENDJA
DHOME
SIP m2
KATI
(Euro)
QYTETI

Shitet 1+1 ne xhabije 29.000 euro kati 2 totalisht e restsauruar 56m2


Mënyra më e shpejte dhe efikase per te bere veprime si: Shitje, Blerje, Punesim, Reklamim online! Eshte falas! Cfare pret?

SHES #Shitet Shtepi + Truall ne Golem €60000
#shitet shtepi +...
Shiko
SHES Shes Apratment 2+1 tek Shkolla e Baletit €81000
Shes apratment 2+1 tek...
Shiko
SHES #Shitet Ndertese private €70000
#shitet ndertese private
Shiko
SHES #SHITET NDERTESE PRIVATE 2+1 €70000
#shitet ndertese...
Shiko
SHES #Shitet Vile 2 kateshe ne Malin e Robit €175000
#shitet vile 2 kateshe...
Shiko
SHES #Shitet Hotel ne Golem €i diskutueshem
#shitet hotel ne golem
Shiko