SHES #SHITET APARTAMET 2+1
AGJENSIA IMOBILIARE LIKA
Nëntor 7, 2019 | 5
DETAJET E NJOFTIMIT
GJENDJA
DHOME
SIP m2
KATI
(Euro)
QYTETI

#SHITET APARTAMET 2+1 ADRESA: Prane Hotel Brilant ,QERRET ,KAVAJE, SIPERFAQJA : 93 m2 Zone mjaft e frekuentuar NDERTESA E PAISUR ME ASHENDORE ME PAMJE NGA DETI KATI I 4 I BANIMIT VIJA E DYTE BREGDETARE CMIMI: 950EURO m2 Kontaktoni ne : 0695509143


Mënyra më e shpejte dhe efikase per te bere veprime si: Shitje, Blerje, Punesim, Reklamim online! Eshte falas! Cfare pret?

SHES #Shitet  Shtepi ne Shkozet €105000
#shitet shtepi ne...
Shiko
SHES #Shitet  Apartament 2+1 ne Golem €37000
#shitet apartament...
Shiko
SHES #Shitet Toke ne Golem €33000
#shitet toke ne golem
Shiko
SHES #Shitet_Apartament 2+1 €65000
#shitet_apartament 2+1
Shiko
SHES #Shitet Shtepi 3 Kateshe €53000
#shitet shtepi 3 kateshe
Shiko
SHES #Shitet Apartament 2+1+1 €45000
#shitet apartament 2+1+1
Shiko