SHES #SHITET LOKAL PRANE MINISTRISE SE JASHTME , TIRANE
AGJENSIA IMOBILIARE LIKA
Nëntor 4, 2019 | 5
DETAJET E NJOFTIMIT
GJENDJA
DHOME
SIP m2
KATI
(Euro)
QYTETI

#Shitet Lokal prane Ministrise se Jashtme , Tirane Siperfaqja 125m2 Posedon dokumentacion te rregullt Adresa: pas Ministris se Jashtme dhe prane “INSTAT” Tirane Çmimi 2000EURO m2 Na kontaktoni ne 0695509143 Ju mirepresim !


Mënyra më e shpejte dhe efikase per te bere veprime si: Shitje, Blerje, Punesim, Reklamim online! Eshte falas! Cfare pret?

SHES #Shitet  Shtepi ne Shkozet €105000
#shitet shtepi ne...
Shiko
SHES #Shitet  Apartament 2+1 ne Golem €37000
#shitet apartament...
Shiko
SHES #Shitet Toke ne Golem €33000
#shitet toke ne golem
Shiko
SHES #Shitet_Apartament 2+1 €65000
#shitet_apartament 2+1
Shiko
SHES #Shitet Shtepi 3 Kateshe €53000
#shitet shtepi 3 kateshe
Shiko
SHES #Shitet Apartament 2+1+1 €45000
#shitet apartament 2+1+1
Shiko